06 - 13 487 423

Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid- 19) worden ook bij Podotherapie Hoogeveen verschillende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM en GGD.

Ook ik ben zoekende naar balans tussen het beperken van het aantal besmettingen met het Corona virus en het leveren van een waardevolle bijdrage aan de zorg in deze tijd.
De praktijk is hierdoor beperkt open en de niet medisch noodzakelijke zorg kunnen we verplaatsen.  Wilt u graag een afspraak en kunt u een van de volgende vragen met ja beantwoorden?

  1. Heeft u voetzorg nodig waarvoor u zich genoodzaakt voelt een arts of specialist te raadplegen?
  2. Werkt u zich als beroepsbeoefenaar van een van de cruciale beroepsgroepen een slag in de rondte en wordt u hierdoor gehinderd door fysieke klachten?
  3. Geeft het uitstellen van reguliere zorg voor u dusdanige klachten dat er een medische noodzaak ontstaat?
  4. Heeft u vragen? Of wilt u graag telefonische adviezen ontvangen?

Neem dan contact met mij op dan plannen we een afspraak in.

Vooralsnog blijft de praktijk geopend. Ik houd mij aan de richtlijnen van het RIVM en neem de extra hygiënemaatregelen, naast de huidige, in acht. Ook plan ik de afspraken wat ruimer in.

Ik wil u vragen uw afspraak te verzetten wanneer u (milde) verkoudheidsverschijnselen heeft. Zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging.
Valt u in een kwetsbare groep kom dan ook niet naar de praktijk.
De afspraak kunt u (gratis) annuleren dan plannen we een nieuwe datum in.

Bel: 06 13 487 423 of mail: info@podotherapiehoogeveen.nl