06 - 13 487 423

Kindervoeten spreekuur

Kindervoeten spreekuur

Vraag je jezelf af of het looppatroon van je kind wel is zoals het hoort, of de stand van de voeten goed is en hoe de motoriek behoort te zijn? Zijn er pijnklachten of komt je kind niet goed mee met het sporten of spelen?

Veel ouders zijn onzeker of het looppatroon van hun kind wel normaal is. Of vragen zich af of de stand van de voeten goed is en hoe de motoriek behoort te zijn. Misschien staan de voeten erg naar binnen of zijn ze erg plat, of struikelt je kind juist snel.

Wij, Yvonne en Deborah, werken al meerdere jaren samen binnen “Het Klooster” in Hoogeveen. We hebben beide al meer dan 25 jaar ervaring en daarmee een heleboel kennis in huis waardoor we onze expertise gezamenlijk en heel doelgericht in kunnen zetten.

Wij zien kinderen waarbij klachten ontstaan in het bewegingsapparaat. Er zijn ook veel kinderen die afwijkend lopen waarbij geen klachten aanwezig zijn maar waarbij het ouders of anderen opvalt dat het kind anders staat of beweegt dan normaal.

Vraag je jezelf af; “moet ik hier iets mee?”. Voor vragen hierover ben je welkom op ons gratis kindervoetenspreekuur.

Gratis Kindervoetenspreekuur

Maak een afspraak met Deborah op onderstaande telefoonnummer voor het kindervoetenspreekuur in Het Klooster Hoogeveen.

Bij een afspraak wordt er 10 minuten voor jullie gereserveerd waarin we samen kijken naar jouw kind en met welke vraag jullie komen.
Graag van te voren aanmelden bij Deborah 06-36433561.
Kijk voor actuele data op beweegwijs.nu/kindervoetenspreekuur

Zijn er specifieke klachten en is er uitgebreider onderzoek nodig? Dan is het mogelijk om afzonderlijk een afspraak te maken bij een van ons, dan plannen wij meer tijd om uitgebreid te kijken naar de hulpvraag.

Vergoeding therapie

Kinderoefentherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.  Kinderpodotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Zie ook het overzicht van de kosten op deze pagina.

Home       Over ons       Eerste afspraak       Kosten      Contact