[06] - 13 487 423

Kindervoeten spreekuur

Is de stand wel goed? loopt mijn kind wel normaal?

Veel ouders zijn onzeker of het looppatroon van hun kind wel normaal is. Of vragen zich af of de stand van de voeten goed is en hoe de motoriek behoort te zijn.

Deborah Cabal (Kinderoefentherapeut) en Yvonne Kruize- Zuidersma (Podotherapeut) slaan de handen ineen om u en uw kind advies te geven. Ze werken nu al een aantal jaren samen binnen Het Klooster in Hoogeveen en zien dat ze gezamenlijk klachten goed aan kunnen pakken. Beiden hebben al meer dan 20 jaar ervaring en willen hun expertise gezamenlijk inzetten.

Deborah en Yvonne zien veel kinderen waarbij klachten ontstaan in het bewegingsapparaat. Maar ook zijn er veel kinderen die afwijkend lopen waarbij geen klachten aanwezig zijn maar waarbij het ouders of anderen opvalt dat het kind anders staat of beweegt dan normaal. De vraag bij ouders is dan vaak; “moet ik hier wat mee?”. Hier kunnen zij u antwoord op geven.

Gratis kindervoetenspreekuur!

Woensdag 12 april is de hele middag inloop. Op 24 mei en 28 juni 2023 is er vanaf 15.15 ons gratis kindervoetenspreekuur.
Wel graag van te voren even aanmelden. Bij een afspraak reserveren wij 10 minuten voor jullie en kijken we samen naar jouw kind en met welke vraag jullie komen. 

Wilt u een afspraak maken voor het kindervoetenspreekuur, neemt u dan contact op met Deborah Cabal 06-36433561

 

 

 

Home       Over ons       Eerste afspraak       Kosten      Contact