T [06] - 13 487 423

Podotherapie Hoogeveen

Over ons

Door samen te werken maken wij uw beweging sterker!

Podotherapie Hoogeveen in Het Klooster te Hoogeveen aan de Brinkstraat
Podotherapeut Yvonne Kruize-Zuidersma

PODOTHERAPIE HOOGEVEEN E.O.

Per 1 augustus 2017 is deze praktijk gevestigd aan de Brinkstaat 5 in Het Klooster Hoogeveen. Naast Podotherapie Hoogeveen e.o. is op de benedenverdieping van Het Klooster ook PMC Nederland, (kinder)oefentherapeut Deborah Cabal en Pedicure in Hoogeveen gevestigd. Hierdoor zijn er korte lijntjes naar verschillende 'gezond bewegende' disciplines. De samenwerking beperkt zich overigens niet tot Het Klooster. Al meer dan 20 jaar werkt podotherapeut Yvonne Kruize nauw samen met verschillende huisartsenpraktijken, (medisch) pedicures, fysio- en (kinder)oefentherapeuten. Afhankelijk van de klacht kan er voor gekozen worden om meerdere disciplines in te zetten.

DE PODOTHERAPEUT

Mijn naam is Yvonne Kruize-Zuidersma. In 1996 ben ik afgestudeerd als podotherapeut (bc) aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Direct daarna ben ik aan het werk gegaan bij Feijer in Hoogeveen.

In de loop van de jaren ontstond de behoefte om zelfstandig te worden en in april dit jaar heb ik de beslissing genomen om mijn eigen praktijk op te starten.

Door het volgen van bij- en nascholingen ontwikkel ik mijn vakkennis, maar het  is vooral mijn ervaring waardoor ik de verschillende hulpvragen goed kan begeleiden met passende therapieën en hierdoor goed oplossingen kan bieden.

 

Momenteel specialiseer ik mij tot diabetespodotherapeut, welke opleiding ik in 2018 ga afronden aan de post HBO opleiding diabetes podotherapeut aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Met deze opleiding ga ik vooral de diabeteszorg in de eerste lijn versterken.

 

Als podotherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici (KP). Dit zorgt ervoor dat mijn praktijk up-to-date is en voldoet aan de laatste kwaliteitseisen.

 

 

Podotherapie Hoogeveen is ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici Podotherapie Hoogeveen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvp)