[06] - 13 487 423

OVER ONS

Door samen te werken maken wij uw beweging sterker!

PODOTHERAPIE
HOOGEVEEN
E.O.

Per 1 augustus 2017 is deze praktijk gevestigd aan de Brinkstaat 5 in Het Klooster Hoogeveen. Naast Podotherapie Hoogeveen e.o. is op de benedenverdieping  van Het Klooster ook PMC Nederland(kinder)oefentherapeut Deborah Cabal en Pedicure in Hoogeveen gevestigd. Hierdoor zijn er korte lijntjes naar verschillende ‘gezond bewegende’ disciplines. De samenwerking beperkt zich overigens niet tot Het Klooster. Sinds 1996 werkt podotherapeut Yvonne Kruize nauw samen met verschillende huisartsenpraktijken, (medisch) pedicures, fysio- en (kinder)oefentherapeuten. Afhankelijk van de klacht kan er voor gekozen worden om meerdere disciplines in te zetten. Sinds januari 2019 kunnen er ook afspraken ingepland worden bij Huisartsenpraktijk Dahler Noordscheschut, hier is Yvonne op de woensdag werkzaam.

De gecontracteerde medische pedicures  vind je hier.

DE PODOTHERAPEUT

Mijn naam is Yvonne Kruize-Zuidersma. In 1996 ben ik afgestudeerd als podotherapeut (bc) aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Direct daarna ben ik aan het werk gegaan bij Feijer in Hoogeveen.

In de loop van de jaren ontstond de behoefte om zelfstandig te worden en in april dit jaar heb ik de beslissing genomen om mijn eigen praktijk op te starten.

Door het volgen van bij- en nascholingen ontwikkel ik mijn vakkennis, maar het  is vooral mijn ervaring waardoor ik de verschillende hulpvragen goed kan begeleiden met passende therapieën en hierdoor goed oplossingen kan bieden.

In februari 2020 heb ik de opleiding Diabetes Podotherapeut afgerond. De post HBO opleiding diabetes podotherapeut heb ik gevolgd aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Met deze opleiding ga ik vooral de diabeteszorg in de eerste lijn versterken.

Als podotherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici (KP). Dit zorgt ervoor dat mijn praktijk up-to-date is en voldoet aan de laatste kwaliteitseisen.

Home       Over ons       Eerste afspraak       Kosten      Contact